szórólapterjesztés kérdések_osztogatás

Szórólapterjesztés országosan

Természetesen minden terjesztést a kívánt területre tudjuk korlátozni. Budapest vagy bármely magyaroszági települést, sőt a környező országok bármely települését le tudjuk fedni. A rendelkezésre álló adatbázisok segítségével könnyedén kialakíthatjuk közösen a terjesztendő területet.

Közös ellenőrzés

Minden terjesztés alkalmával ragaszkodunk a közös ellenőrzéshez. Az ellenőrünk felkeresi Önt, hogy egy időpontot egyeztessenek és közösen megnézzék, hogy valóban minden a megbeszéltek szerint történt-e.

Első az árajánlatkérés

Minden, a szórólapterjesztéshez szükséges folyamatban tudunk Önnek segíteni, ha elmondja nekünk igényét.  Legyen az grafikai tervezés, nyomdai kivitelezés, állunk rendelkezésére.

Teljes kampánykezelés

Minden mozzanatát le tudjuk koordinálni a terjesztési folyamatnak, így egy kézben tudhatja kampányát, amivel pénzt és időt spórol.

Nyomdai különbségek

Természetesen, hiszen minden piaci szereplő a legnagyobb profitért szeretne dolgozni. Mi abban tudunk segíteni, hogy a mennyiségi kedvezményeink révén, csökkentsük költségeit.

Kérdezzen meg minket, hogy tudunk a szórólapjára jobb árat kialkudni.

Adatbázis

Minden település adataival rendelkezünk, így meg tudjuk adni a pontos számot.

Amennyiben egy település bizonyos részére kíváncsi, akkor is tudunk segíteni, hiszen szegmentálva is tudunk terjeszteni.

Szegmentált terjesztés

Természetesen. A rendelkezésre álló adatbázisok ill. körzetes térképek segítségével tökéletesen le tudjuk határolni a kívánt terjesztést.

Terjesztési periódusok

Alapvetően két terjesztési periódusban dolgozunk: hétfő-szerda és csütörtök-vasárnap. A terjesztési időszakot közösen határozzuk meg, az Ön igénye alapján.

Szórólapszállítás

Ez nem lehet akadálya annak, hogy együtt dolgozzunk. Rendelkezünk megfelelő kapacitással ahhoz, hogy ellássuk ezt a feladatot, így Önnek nem kell ezzel a lépéssel megbirkóznia.

Garanciával dolgozunk

Mert jók vagyunk abban, amit csinálunk. Mert minden megbízást szerződésben rögzítünk, ezzel is szavatoljuk a garanciát. Nem megfelelő munkavégzésünk esetén, megfelelő módon kompenzáljuk ügyfeleinket. A terjesztések ellenőrzése során, amihez ragaszkodunk, feketén-fehéren látható az elvégzett munkánk minősége, amelyről nem lehet mellébeszélni.

A legjobb ár-érték arány

A terjesztési árak meghatározásakor mindig figyelembe vesszük az összes olyan tényezőt, amellyel szavatolni tudjuk a magas terjesztési minőséget.

Nem tudunk csökkenteni az üzemanyagárból, a raktározási költségből, csak a terjesztő díjából tudnánk csökkenteni.

Választhatnánk olyan terjesztőt, amely kevesebbet kér munkájáért, de felületesen végzi a munkáját és kihagyja a rábízott terület bizonyos házait. Amennyiben a legolcsóbb terjesztést keresi, nem mi vagyunk a legjobb megoldás. Amennyiben olyanokkal szeretne együtt dolgozni, akik tökéletességre törekednek és szem előtt tartják törekvéseit, úgy keressen fel bennünket.

Kedvezmény

Amennyiben valóban komolyan gondolkozik abban, hogy elkezd terjesztetni profi módon úgy, azaz megfelelő mennyiséggel és rendszereséggel.
Minden ügyfelünket ebben az irányban próbáljuk edukálni, hiszen ha jó eredmények születnek, úgy ez minket is jellemez.

Amennyiben hallgat ránk és tudunk kötni egy hosszútávú együttműködést, amely több terjesztést foglal magában és így előre tudjuk optimalizálni logisztikai, raktározási, komissiózási költségeinket, mindenképpen több százaléknyi költséget megtakaríthatunk közösen. Ennek mértékét, konkrét adatok alapján tudjuk kalkulálni.

Ajánlatkérés