szórólapterjesztés
szórólapterjesztés

Szórólapterjesztés

Szórólap-, termékminta-, és reklámújság terjesztés szolgáltatásunkat az alábbi módokon végezzük:

Postaládás, gyűjtőládás szórólapterjesztés

Ez a legelterjedtebb módja a reklámkiadványok lakossághoz történő eljuttatásának, azaz a szórólapterjesztés. Törekvésünk, hogy lehetőség szerint minden kiadványt a postaládákba juttassuk el, de vannak olyan településrészek, kerületek, ahol a heves lakossági, a szórólapok iránti, ellenállás miatt az erre rendszeresített ládába tehetjük csak. Mindkét megoldás megfelelően kiszolgálja célunkat, hiszen az ott lakók találkoznak a kiadvánnyal, így az ügyfelünk reklámüzenetével.

A terjesztés hatékonyságát elsődlegesen a rajta található termék, szolgáltatása ár-érték aránya határozza meg, de természetesen ismerjük a terjesztés minden fortélyát, ezáltal javítani tudjuk a hatékonyságot.

Kézbe történő szórólap osztogatás

A szórólapterjesztés e módszerét forgalmas közterületeken, illetve rendezvények helyszínein, környékein alkalmazzuk. Ezzel a módszerrel lehetőség van akár célzott terjesztésre is, vagyis a lakosság csak bizonyos rétegét célozzuk meg a kiadvánnyal. Az osztogatás hatásfoka növelhető, amennyiben az osztogatást végző személy a vállalkozása arculatát tükröző ruhát visel. Ezáltal már megjelenésével is reklámozza Önt!
Írja le mire lenne szüksége és mindenben segítünk Önnek! Egyedi póló, reklámanyag, hostess-ek: minden ami egy sikeres osztogatási kampányhoz szükséges.

Címlista alapján történő kézbesítés

Cégekkel szeretne üzletelni, de nem tudja, hogy érheti el őket? A címzett kézbesítéssel könnyen kapcsolatba tud lépni velük!
Frappáns, egyedi kampányokat tervezünk, amelyek segítségével könnyedén felkeltheti érdeklődésüket. Címlista, egyedi promóciós anyag összeállítása, kézbesítés, rendelésfelvétel. Ennyi a folyamata annak, hogy könnyedén Öntől rendeljenek és ne a konkurenciájától! Mindenben segítünk Önnek!
Legyen szó termékmintáról, katalógusról vagy reklámlevélről, ez a megoldás.

Autók szélvédőjén történő szórólap elhelyezés

A szórólapterjesztés módszerei közül egyre inkább kedvelt és nem csak az autósoknak szánt termékeket, szolgáltatásokat kínáló reklámanyag esetén.
Mindenképpen elolvassák üzenetét és segítségünkkel a kezdeti visszatetsző gondolat átalakítható gyors értékesítéssé.

Szórólap, egyéb kiadvány lerakása üzletekben

Állandó reklámot szeretne?
A sarki üzletben, a fodrászatnál, a szoláriumban folyamatosan találkoznak vásárlói az üzenetével!
Egy kupon segítségével, rögtön cselekvésre késztetheti azokat, akik még nem vásároltak Önnél!
A szórólapterjesztés ezen módjának alkalmazásakor a reklámanyagokat üzletekben, vendéglátóhelyeken tesszük ki.

A szórólapterjesztés ellenőrzése

Terjesztőink munkáját a szórólapterjesztés menete közben, illetve annak befejeztével folyamatosan ellenőrizzük!
Megbízóink számára, lehetőséget biztosítunk közösen végrehajtott ellenőrzésre is, melyen ellenőrünk a megbízónk által kijelölt személlyel együtt vesz részt a szórólapterjesztés ellenőrzési folyamatában és megkérdezés útján, ellenőrizzük az előre megbeszélt területet. A legnagyobb reklám számunkra, ha tovább ajánlanak bennünket, így a megbeszéltek szerint dolgozunk és ezt meg is mutatjuk kedves ügyfelünknek!
Az autók szélvédőjén történő elhelyezés esetén, követő ellenőrzést vagy fényképes dokumentációt biztosítunk. A helyszín közös körbejárásával vagy a számtalan fényképpel megmutatjuk ügyfeleinknek, hogy a megbeszéltek szerint dolgoztunk!
Az osztogatást végző terjesztőinket ugyancsak ellenőrizzük! Ellenőrünk figyeli a munkavégzésük folyamatát.
Unott arc, a kialakított időszak be nem tartása, a helyszín megváltoztatása: na, ezek azok a paraméterek, amelyek nálunk tilosak!

Érdekel

Kérjen árajánlatot most, és 3 órán belül garantáltan válaszolunk Önnek!