Szórólap terjesztés

Szórólap, termékminta és reklámújság terjesztés szolgáltatásunkat az alábbi módokon végezzük:

Postaládás, gyűjtőládás szórólapterjesztés

Ez a legelterjedtebb módja a reklámkiadványok lakossághoz történő eljuttatásának. Általánosságban, 1-3% között tehető a szórólap hatékonysága, de van olyan ügyfelünk, akinek 20% körüli plusz bevételt érünk el.

Szeretné tudni, hogy növelhető egy szórólap hatékonysága?

Kézbe történő szórólap osztogatás

A szórólapterjesztés e módszerét forgalmas közterületeken illetve rendezvények helyszínein, környékein alkalmazzuk. Ezzel a módszerrel lehetőség van akár célzott terjesztésre is, vagyis a lakosság csak bizonyos rétegeit célozzuk meg a kiadvánnyal. Az osztogatás hatásfokát növelhető, ha az osztogatást végző személy a vállalkozásod, terméked arculatának megfelelő ruhát visel. Ezáltal már megjelenésével is reklámozza Önt!
Írja le mire lenne szüksége és mindenben segítünk Önnek! Egyedi póló, reklámanyag, hostess-ek!

Címlista alapján történő kézbesítés

Cégekkel szeretne üzletelni, de nem tudja, hogy érheti el őket? A címzett kézbesítéssel könnyen kapcsolatba tud lépni velük!
Frappáns, egyedi kampányokat tervezünk, amelyek segítségével könnyedén felkeltheti érdeklődésüket. Címlista, egyedi promócios anyag összeállítása, kézbesítés, rendelésfelvétel. Ennyi a folyamata annak, hogy könnyedén Öntől rendeljenek és ne a konkurenciájától! Mindenben segítünk Önnek!
Legyen szó termékmintáról, katalógusról vagy reklámlevélről, ez a megoldás!

Autók szélvédőjén történő szórólap elhelyezés

A szórólapterjesztés módszerei közül egyre inkább kedvelt, és nem csak az autósoknak szánt termékeket, szolgáltatásokat kínáló reklámanyag esetén!
Mindenképpen elolvassák üzenetét, gondoljon bele!

Szórólap, egyéb kiadvány lerakása üzletekben

Állandó reklámot szeretne?
A sarki üzletben, a fodrászatnál, a szoláriumban folyamatosan találkoznak vásárlói az üzenetével!
Egy kupon segítségével, rögtön cselekvésre késztetheti azokat, akik még nem vásároltak Önnél!
A szórólapterjesztés ezen módjának alkalmazásakor a reklámanyagokat üzletekben, vendéglátó helyeken helyezzük ki.

A szórólapterjesztés ellenőrzése

Terjesztőink munkáját a terjesztés menete közben, illetve annak befejeztével folyamatosan ellenőrizzük!
Megbízóink számára, lehetőséget biztosítunk közösen végrehajtott ellenőrzésre is, melyen ellenőrünk a megbízónk által kijelölt személlyel együtt vesz részt a szórólapterjesztés ellenőrzési folyamatában és megkérdezés útján, ellenőrizzük az előre megbeszélt területet. A legnagyobb reklám számunkra, ha továbbajánlanak bennünket, így a megbeszéltek szerint dolgozunk és ezt meg is mutatjuk kedves ügyfelünknek!
Az autók szélvédőjén történő elhelyezés esetén, követő ellenőrzést vagy fényképes dokumentációt biztosítunk. A helyszín közös körbejárásával vagy a számtalan fényképpel megmutatjuk ügyfeleinknek, hogy a megbeszéltek szerint dolgoztunk!
Az osztogatást végző terjesztőinket ugyancsak ellenőrizzük! Ellenőrünk figyeli a munkavégzésük folyamatát.
Unott arc, a kialakított időszak be nem tartása, a helyszín megváltoztatása: na, ezek azok a paramétereket, amelyek nálunk tilosak!

Kérjen árajánlatot most, és 2 órán belül garantáltan válaszolunk Önnek!

No Fields Found.